... och uppslukades sedan helt av nattmörkret.

Det börjar ärma sig flytt nu. Dagarna paserar nästan lika fort som molnen över himlavalvet. Inte för att det är så värst monligt alla dagar, inte hela dagarna i alla fall. Det är mycket som ska göras och hinnas med. Det är vemod över att lämna en mycket trevlig stad och det liv jag har börjat skapa här, samtidigt som det blir slutet på ett mörkt kapitel i mitt liv. På fler plan än läsaren anar. Vilket ska bli skönt.

Alla har dock inte lika blandade känslor det finns en liten kille som älskar flyttlodorna och tycker att det här, det blir nog något spännande. För intressant är det.

Min egna lilla flu (flyttlåde-undersökare)

//Ina

PS! Katten har hoppat i lådan självmant. Han tycker om att ligga där i.

Smester

Fullpackad volvo på väg till ledigheten. Mamma, pappa, barn med PSP och djur i bur. Familje-weekend i stugan, jag vill också dra till landet över helgen. Mycket hellre än att packa och "fixa" hallen. Jag vet ju i och för sig inte i fall det den lilla familjen skulle göra, det kanske var på flykt undan myndigheterna eller något annat ogammigt.

Jag var i stan och spenderade pengar när jag såg de avundsvärda familjen i svennebilen. Hur som haver så provade jag fransklänningar inne på H&M. Två olika modeller, tre färger.
    Klänning nummer ett var en grå sak där fransarna satt väldigt tätt vilket resulterade i att jag såg ut som en hårig grottmänniska alternativt en dassig grizzly. (Fan googlade just grizzly och upptäckte att de är bruna, men en svart björn då istället.)
    Klänning numero dos var av samma modell som den grå, men lila. Även denna resulterar i suspekta assosiationer. Efter en stund så slår det mig att det inte är en klänning jag dratt på mig utan en kammad ryamatta. Inte heller något jag skulle vilja se ut som på krogen.
    Tredje gången gillt heter det ju och så även i detta fall. Denna lilla mörkblå kration var inte lika tätvuxen och satt som en smäck. Eller bättre än de andra i alla fall och det var ju huvudsaken.
   
Sen hittade jag inget vidare intressant, men däremot hände något spännande i mataffären, tänker inte säga vilken för då blir jag nog bannlyst. Jag hade plockat påmig allt jag skulle ha så fick jag för mig att jag ville ha lite smågodis också. 
    Jag hinner nätt och jämnt ta upp spaden innan jag känner något som kryper på min underarm, Jag får självklart panik och börjar vifta där vid godishyllan och när krypet äntligen visar sig visar det sig vara en larv. En larv jag med all säkerhet hade haft med mig utifrån efter min lilla promenad.
    Jag mördade det lilla krypet, trodde jag ja! Men när jag tittade igen hade det lilla krypet krupit iväg... Det blev inte mycket godis jag fick plockat ihop innan jag smög mig bort lite skamset och smått panikslaget. Hoppas inget litet barn får den i gottepåsen i helgen.

// Ina-Fina

Studentstress

Studentstress var dagens tema i hallå P3. Studentstressen, kommer ni ihåg den? Jag gör det, men det jag minns bäst är ändå hur alla mina planer raserades veckan innan studenten. Hur jag samma dag som jag klarade det där matteprovet så kom det ett brev hem på posten som sa att min enastående, tvååriga, helt perfekta utbildning inte skulle bli av. Vad skulle jag då göra med mitt liv?

Jag valde att vänta ett år och satsa igen hösten '09, men det blidde ju inget i år heller. Så mitt tålmodiga väntande var förgäves.

Men som sagt, studenten var en fruktasnvärt vilsen tid då jag bara ville hålla fast vid det som var vanlig vardag, samma gamla. Hade helst velat ha ett år till för att kunna bestämma mig för vad nästa steg skulle bli istället.

Fasansfullt skulle man kunna sammanfatta det hela. Och som grädda på moset fick jag solsting efter att vi suttit i den där jävla bilen ien halv evighet.

Skulle vilja få en chans att gör om det på rätt sätt. Så som det ska vara när det är bästa dagen i ens liv ni vet.

//Ina

En försommarkväll

I natt drömde jag att jag råkade kvadda Zs bil... Vad betyder det egentligen? Jag skulle var tvungen att vända och så körde jag in på en parkering bara för att sedan försöka komma tillbaka i samma fil. Det var ett litet problem, den lilla höjdskillnaden hade växt och inte så lite heller. Backen, om man kan kalla den det, det var nog snarare ett stup, var typ två meter hög och hade typ en 80 graders lutning. Det hela slutade med att jag skrapade sönder under- och högersidan på bilen och så gled jag bilen ner igen. Jag hoppade ur bilen i samma stund som hela alltet rasade samman och då gick jah och la mig i två lastbilsdäck och grät. Men Z var inte alls arg på mig i morse. Hihi.

Blev typ klar med hemtentan idag. Woho!
Har börjat packa lite grejer som jag kan undvara de närmaste verckorna. Känns sjukt konstigt att jag inte skall bo här längre.

//Ina  

Där kommer bilen vi vill åka med

På väg till skolan idag så ser jag en man som står i en busskur och väntar på bussen, men bussen visar inga tendenser på att svänga in och det gör den inte heller. Fast när vi kommer närmare ser jag att det är Tom Hanks som står där och han åker nog inte kollektivt...

//Ina

(PS! Det görs reklam för filmen Änglar och Demoner i var och varannan busskur här uppe.) 

RSS 2.0