MILF

Nej, här kommer inte en lista över mammor jag skulle vilja ha sex med, utan snarare så vill jag "tänka högt" ett litet slag och använda bloggen som ett bollplank för min solbrända hjärna. MILFs var mämligen något som kom upp under middagen idag när min stackars pojkvänn var på besök. Inte för att han är helt främmande med uttrycket, han är ju kille trots allt, utan för att han börjar nog komma till insikt med vad det är han ger sig in på om han planerar ett långt lyckligt liv med mig.
    Jag finner själva tanken helt absurd, när jag var femton-sexton satt inte jag och mina vänninor och listade DILFs. Finns det ens något som kallas så? Dad I'd like to fuck? Men gör alla tonårspojkar detta? Det är ju lite sjukt. Ännu sjukare hade det ju varit om det hade varit tvärt om för all del, så kanske ska man vara tacksam för det lilla...
    Det som gjorde att det kom på tal var att, försök hänga med nu, min styvpappas brors frus döttrars killkompisar har listat deras mamma som en MILF. Hur kul kan det vara egentligen? Att få sin mamma utsedd till någon ens vänner vill sätta på? Jag hade varit väldigt upprörd om mina vänner hade suttit i sina små pojkrum och kommit fram till att min mamma var någon man i vår ålder skulle vilja knulla. Eller är det en onaturlig reaktion, blir man smickrad?
    Har man som tonåring inget vettigare att göra?

//Ina-fina

Runaway cat, never got far

Min lilla gulle-plutt till katt var på rymmen här om dagen, utan att jag fick veta det. Han hade smitit ut genom en liten, liten springa i en av skjutdörrarna på den inglasade altanen i hans nya hem på landet. Han gick från att vara den harigaste katten på ön som inter ens vågade  gå ut med matte till att bli min lilla Kit-Cat on the run. Nyfikenheten tog över och farfar var ute i ett par timmar sammanlagt innan han hittade honom under tidigare nämnda altan.Så idag, på min lediga dag ska jag dit ut för att sätta på honom ett halsband, måste stanna till på Torp bara för att införskaffa det. Det måste bli ett med reflex så att hans syns även på natten i den helt galna trafiken som går mellan Ellös och Hälleviksstrand som går utanför farfars hus.

//Ina

Mamma, pappa, plastbarn

Ni vet i såna där filmer eller serier när någon just har fått barn och alla tycker att de är så gulliga och de nyblivna föräldrarna är sååå duktiga. Tror fan det. Bäbisen är gjord i plast, hur svårt kan det vara? Till och med jag kan ta hand om en plast docka.


I-landsproblemet av i-landsproblem

Igår skulle jag en snabbis till Ohlsson, eller till Z. Ja, allt beror på hur man ser det... Det var i alla fall då jag upptäckte vad som måste vara det värsta av i-landsproblem, eller ett av de värsta. Man kan inte lasta passagerar-sätet för tungt för då tror bilen att det sitter någon där och så blinkar och plingar det non-stop tills du stannar bilen, eller spänner fast påsen med hela Svearikes historia.

Så så kan det vara.

//INA

Ett inlägg om att Ina aldrig får sin plats

När Ina skall åka tåg bokar hon alltid en plats, eller ja den ingår i sista minuten-priset, men Ina får aldrig sin förbokade plats. Det kan bero på olika saker som att platsen helt enkelt inte existerar.
    Som sist gång jag skulle åka hem och går och upprepar vagn och plats i mitt huvud som ett klockslag, för det hjälper mig att tänka på platsen så, jag kommer in i vagn 17 och inser att jag är i fel ände av vagnen, djurdelen är allra längst bak. Sen börjar jag febrilt leta efter stolsplats 17, men hittar den inte.
    Jag konstaterar tillslut att 17.17 finns inte. I vagn nummer 17 finns det faktiskt ingen plats nummer 17. Aningens förtvivlad känner jag mig självklart över att den plats SJ har tilldelat mig inte existerar. Blädrar med panik ut i fingerspetsarna fram min sms-biljett och inser att det inte spelar någon som helst roll att 17.17 inte fanns eftersom det inte var min riktiga plats.
    Eller så kan det vara som det var här om dagen när jag tog tåget hem för sista gången och det satt en någon på min plats. Jag är inte den som brukar be folk flytta på sig, särskillt inte om jag tagit en tur som inte är den populäraste och tåget är mer tomt än fyllt. Är det då, som fallet nu var, en 08 som sitter på tåget och dricker (alkohol) och ser ut som om det är det hon brukar göra på dagarna så sätter jag mig absolut inte på tvären utan sätter mig helt enkelt bara. Är man i besittning av min muskelmassa är det det enda rätta, tro mig.

Så så kan det va, så det så.

// Ina-Fina

Oj oj oj, ojojoj

Jag har röstat ideg för första gången. Det är stort. Det var... jag kan inte säga att det varken var eller inte var som jag hade tänkt mig, har liksom aldrig föreställt mig min första valdag.

Som sagt jag har röstat, men det finns de som inte kommer att kunna göra det om de inte kommer upp och hämtar sina röstsedlar själva. Om hon inte tycker att jag har växt upp än så finns det ingen mening för mig att bete mig som om jag har det. Sorry B...

//Ina

Just my luck

Idag har jag en liten liste med ca. sju åtta punkter på. Inte så många, men ytterst jobbiga. Nu, så fort jag gjort mig i ordning har nämligen försovit mig och sitter ändå och bloggar, så ska jag ta första bärsta buss ut till vetrinären (jag hade tänkt gå, men varken hinner eller vill gå i ösregnet) och på vägen hem ska jag förtidsrösta på det lilla biblioteket här i gettot.
    Sen måste jag ha en biljett hem till imorgon och så väntar jag på besked från tentan som vi skulle fått igår, sen så har jag en sista tvättid och så måste allt det sista packas.
    Sist, men inte minst ska jag städa ur köksskåpen och badrummet ur vilka jag har fått slänga ut Bs saker eftersom hon inte tagit hand om dem själv trots att hon visste att jag skulle städa så mycket som möjligt innan jag drog för att det skulle bli lite mindre på lördag. Och så lite småbös som ska fixas.

Nej, nu måste jag kolla upp buss nr 14 till Lundby.

//Ina

Med en varböld

Idag ska jag försöka få packat det sista av det jag absolut inte behöver de kommande två dagarna. Inte så jobbigt, men i morgon skall jag börja flyttstäda ur skåp och så och så har jag tvättid. Detta blir ju lite jobbigt då jag har haft en sticka i fingret som nu har blivit infekterat. Smuts och ett redan dåligt finger kan ju knappast vara en bra kombo. Som tur e har jag anti septic wipes i första hjälpenlådan. Får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Bara två dygn tills jag tar tåget hem till bästkusten för sommaren;)

//Ina

RSS 2.0