Today won't go down in history

Men gårdagen gör nog kanske det, i fotbollens värld åtminstone. En sån början, ett sånt slut. Hur kunde något som såg så lovande ut få en sån hel omvändning och sen sluta i en sån skandal? Vad tänkte människan med? Liksom bara själva grejjen att gå ner från läktarn ut på plan och ge domarn en hurring. Vart får folk allt från. Och hur kunde de låta ngt sånt hända? En gång är ingen gång och två är lika med noll, men fan tre är ju bara pinsamt.

Mina nya grannar har jag sett lite titt som tätt den här helgen. Har t.o.m hälsat på en ur hela den stora barna-/ tonåringsskaran. Orkar inte skriva mer så nu lägger jag ner det här.

Kom

It's a good life, that's what we're told

    Igår var det nära att jag hanma i koma, om man nu kan hamna i koma för att man drabbats av en väldigt allvarlig chock. Min syster som hatar mig över allt annat på vår planet skrev ett sms till mig som hon avslutade med puss!
Jag höll på att svimma och min mamma trodde att det måste vart menaingen att en av hennes vänner skulle fått det. Jag kom dock på att det kunde ha vart ett massutskick och när jag fick rett ut det hela visade det sig att så var oxå fallet. Så allt är lungt, jag hamnade inte i koma och universums balans är återupprättad.
    Sen så såg jag på Criminal minds på 5 igårkväll oxå. De citerade Bibeln och som alltid skrev jag ner vad det va de sa att de citerade. Predikaren 17:20 påstod de att det var, men när jag skulle kolla min Bibel, som jag fick när jag komfimerade mig, så visade det sig att det finns ingen 17:20 i Predikaren! Den e fan inte så lång! Då började jag ifrågasätta mig själv om jag verkligen hört och läst rätt. Siffrorna var jag helt säker på, men inte om de verkligen var Predikaren och inte ngn annan text som börja på P. Så då tar jag och kollar ala texter som börja på P för att se om jag kunde hitta citatet, men ingen an P-texterna var så långa att det fanns en 17:20 inblandad. Vad gör man?
    Sen så var det ju det där med allt pluggande jag skulle göra idag. Det har liksom inte kommit igång riktigt ännu. Jag tror att jag ska satsa på franska nu dock och köra matten i kväll när jag kan be N om hjälp. Ska nog följa min väns goda exempel och läsa igenom historian en gång varje dag fram tills läxförhöret på tisdag. Kanske skulle man sätta sig ute på altanen i solen och  plugga. Så får det nog bli.

Over and out.
   


know that i will never marry

Jag försökte idag, men till skillnad från ullis fick jag aldrig det där gyllene tillfället att göra det. Något eller snarare någon kom emellan. Jag vill så gärna säga det till honom. Exakt hur ledsen jag är för det där jag skrev, men inte menade. Nästa vecka kanske det gyllene tillfället bestämmer sig för att dyka upp.

Linda svek idag, hon kom och hon gick så fort att jag nästan inte hann se att det var hon. Ena stunden sitter vi där och skriver bildtexter till Islandsresan och sen säger hon att hon bara ska gå och stänga av datorn och nästa stund e hon bara borta. Ingenstans fanns hon att finna, så när Annemaj frågar efter henne på psykologin sa vi att vi sett henne och att hon nog skulle komma närsom helst, men då hör vi någon bak i klassrummet säga: - Nä, men henne såg jag förut hon va på väg till bussen. Va!? blev min reaktion, men jag ska slå henne. Hon missa svenskaprovet och det verkar som om han faktiskt tänker slå slag i saken och samla prov på hög. Skämmes Linda, skäms.

Sen så var  det ju det där med att Bim har gästbloggat på språkarbloggen. Det blev bar tillslut. Först hade hon ingen story, men som om hon vore en av oss kom den till henne som genom ett trollslag. ; P
Hon skrev om den gången vi träffade spindelmannen och Byggare Bob på en och samma dag. Klicka på länken "Mitt andra hem" och läs det. Bim var nu då person nr 2 med att få gästskriva på vår blogg. Det finns även vissa planer på att bjuda in en viss person i vår klass för att göra ett gästinlägg, Bim tyckte att det vore jättekul om den personen fick skriva ngt. Vi får väll se vad som händer i framtiden. 

Ska snart gå till mamma, idag har jag redan bestämt att jag inte ska behöva plugga utan jag ska låta mig själv läsa i min bok. Och åh som jag älskar den boken. Den kan jag rekomendera varmt. Sen imorgon blir det andra bullar för då är det dags att ta tag i mina studier igen... om inte ngt roligare poppar upp som av en händelse d.v.s. Kanske man skulle ta och besöka mormor och morfar. Det ska ju faktiskt bli bra väder imorgon och då borde man ju faktiskt infinna sig på kusten. Jaja vi får la se vad framtiden har i sitt sköte.

Bless bless!

Sommartider!

Och regnet föll.
Imorgon kan vi dock se fram emot strålande solsken och 23 grader, but for now just rain.

Sommarlovet närmar sig med stormsteg (se bara på vädret, blåst, kyla, regn och rusk = storm (sett med en dramaqueens ögon)) och som det ser ut har jag inget specielt att ta mig för.
Men, Hanna och jag har en idé. Vi har ett projekt på g. Hör och häpna alt. läs och häpna VI SKA BYGGA EN FLOTTE!!!!
Japp, vi ska bygga en flotte och segla till Linda på Åstol. Det är vad vi ska göra. Fast med våran tur kommer vi nog hamna överallt förutom på Åstol. Hanna förutspådde att vi skulle segla in i ett isberg utanför kusten till arktis och "go down Titanic-style". Den som lever får se och vi är ju odödliga. Så om vi så ska behöva flyta i land på Island på ett isflak och sen simma hem till Sverige så kommer vi kunna berätta vår historia.
Sen är det i och för sig klart att vi kanske aldrig ens kommer att lämna hamnen då flotten troligtvis inte är helt pålitlig efter som vi konstruerat och byggt den. Men skam den som ger sig!

Med tummen mitt i handen.


RSS 2.0