Vi går hem, du kan väl ruttna på en stol i mitt kök

Skrivandet har hamnat lite i mina måstens andrasortering, bland allt det som kan vänta till imorgon, nästa vecka, till hösten, om tre år... Ja, ni vet själva hur det blir när man börjar skjuta på sina göranden.

Vi (Bim och jag) har startat en ny blogg, en live från örebro-blogg! Läs den här!

//ina

Missa inte

Ni bara måste läsa det här, det är så sjukt roligt. Älskade lilla, fantastiska Hanna. (läs och lär)
http://ienannandelavagneberg.blogg.se/2009/january/utkast-hjartligt-valkommen.html?_tmp=3a5b76656ec775bae3fd176d20f200e92cdeaa8c

//Ina-Fina

Sjuk... igen

Jag har blivit sjuk, jättesjuk. Så sjuk att jag inte tänker träffa de andra imorgon eftersom lille Steffen är med. Det är andra gången inom loppet av tre veckor som jag är dålig. Först var det halsflussen och sen den här nedrans förkylningen som kom från ingenstans och slog ner som ett bombnedslag igår kväll. kanske för att jag för första gången på ett tag känner att jag börjar bli klar och kan slappna av, det brukar ju vara då som sjukdomar smyger sig på. 
   
Min mamma tror att det är Zs fel alltihop, men han har varit ganska frisk hela tiden och inte har han haft någon fluss av något slag alls. Kanske han bara bär runt på bassiluskerna och smittar andra medans han själv är immun. Nej, jag skyller inget på honom. Kanske är det mitt eget fel eftersom jag har slarvat så med min medicin, det står klart och tydligt på lappen i paketet att viruset och infektionen, eller vad det nu är, kan bryta ut igen om man inte fullföljer kuren som man ska. Och jag är inte rätt person att sätta på en "1 tablet 3 ggr om dagen"-kur, jag är aldeles för vimsig. 

Så det blir med en vattenkran till näsa, ett rivjärn i halsen och rödkantade ögon som jag om mindre än två dagar beger mig till Örebro.

Om jag varit kille/man hade jag klagat över att jag är döende just nu.

//Ina

RSS 2.0